Gratis VPN verbinding

Vandaag de dag is het algemeen bent dat al het internetverkeer in de gaten wordt gehouden. Grote bedrijven hebben er veel baat bij om te weten wat je interesseert, wat je bezighoud. Overheden zijn ook uitermate geïnteresseerd in al je online activiteiten. Zelfs je internet provider houdt al je online activiteiten bij op een zeer gedetailleerde lijst. Anoniem online surfen, downloaden, chatten lijkt onmogelijk. Maar dat is het zeker niet. Iedereen kan anoniem online zijn, middels een VPN.

Anoniem online? Het kan echt met een VPN!

anoniem onlineJe hoeft absoluut geen hacker, programmeur of computerfreak te zijn om gewoon anoniem online te doen wat je moet doen. Middels een simpel programma, waarmee je computer een ander IP adres krijgt, kan iemand zien wat je doet. Hoe werkt een VPN? Je legt direct contact met een server, die je een ander IP adres geeft. Het enige wat derden en kwaadwillende kunnen waarnemen, is dat je contact legt met die server. Daarvandaan kan niemand zien wat je doet, waar en met wie. Men kan alleen het IP adres waarnemen maar dat wordt gebruikt door vele andere mensen die ook een VPN benutten. Daarnaast veranderen de IP adressen die een VPN heeft met grote regelmaat, waardoor je echt niet te achterhalen bent.

Werken Facebook en Netflix dan nog wel?

Als je graag op Facebook zit kan je ook gewoon gebruik maken van een VPN. Er is geen enkel verschil, VPN anoniem onlinealleen dan dat je anoniem online bent. Netflix en andere online streaming diensten zijn ook gewoon te gebruiken met een VPN. Het is zelfs mogelijk om het IP adres van een ander land aan te nemen. Zo maken veel mensen gebruik van een Noord-Amerikaans IP adres zodat ze gratis naar TV programma’s kunnen kijken die eigenlijk alleen voor Noord-Amerikanen bedoeld zijn.

Is het illegaal om anoniem het internet op te gaan? Nee, absoluut niet. Als je jezelf wilt beschermen tegen bedrijven die tussen alle regels doorgaan om zoveel mogelijk informatie over je te verzamelen is dat niet illegaal. Zolang je geen online misdrijven begaat, kan geen enkele overheid je veroordelen voor het gebruik van een VPN, je hebt het recht om anoniem online te zijn.

Anoniem internet met een gratis VPN heeft vele voordelen

Anoniem internet met een VPN heeft niet alleen voordelen wat betreft privacy en surfen. Naast anoniem surfen is het mogelijk om een forum ban te omzeilen. Een website banned je IP adres, je bent niet meer welkom. Neem een ander VPN IP adres aan en schrijf je gewoon opnieuw in, niemand die het door heeft.

Download je graag? Dan is een VPN helemaal onmisbaar, met name als je graag torrents download. Bij het downloaden van torrents zijn de IP adressen van zowel up- als downloaders zichtbaar. Wie een virtuele privé server krijgt een ander IP adres, waardoor het niet te achterhalen is wie wat download.

Met je tablet, smartphone, smart TV en laptop ook anoniem online?
De beste VPN diensten bieden klanten de mogelijkheid om meerdere apparaten gebruik te laten maken van een de virtuele privé server. Terwijl je smartphone anoniem online is, kan je tablet, laptop en desktop ook geheel anoniem online zijn.

De kosten voor een virtuele privé server? Een goede VPN waarmee je onbeperkt 100% anoniem mee online kan kost hooguit 8 euro per maand. Betaal je voor een heel jaar dan zakt de totaalprijs nog veel verder. Twee fantastische providers zijn IPVanish en HideIPVPN. Ze bieden beiden een gratis proefperiode aan.

Informatie over veilig internetten en het laatste nieuws

Op deze website willen we niet alleen de prijs- kwaliteitsverhoudingen van virtuele privé server diensten uiteenzetten. Het is ook ons doel om in te gaan op veilig internet en computergebruik. Hoe voorkom je dat kwaadwillende toegang krijgen tot je computer? Wat is het beste antivirus programma? Wat is het laatste nieuws met betrekking tot internetveiligheid? We houden je op de hoogte van de beste tips en trucs en het laatste internet nieuws.